Copy

Kan du inte öppna brevet?
Läs det i din browser

3:e Våningen

THE LIFE AND TIMES OF MS KAREN HENDERSON
Maria Naidu

UNFURL
Karolin Kent

Spelas 25, 26, 27 mars kl 19:00 

Maria Naidu är dansare och koreograf. Hon undersöker kontinuerligt sitt rörelsespråk och eftersträvar tillgänglighet även för den breda publiken. 

Karen Henderson är inte Maria Naidu. Maria är inte Karen.
Karen Henderson är däremot trött på att berätta var hon kommer ifrån.
Karen Henderson rör på sig. Hon finns ibland - och bland oss.


The Life and Times of Ms. Karen Henderson är ett färgsprakande fyrverkeri av dans och humor. I Maria Naidus 50 minuter långa soloföreställning behandlas frågor om kulturell identitet, etnisk tillhörighet och de stereotypa föreställningar många har om dansare.

Med ett starkt visuellt uttryck har rörelsekonstnären Karolin Kent de senaste åren etablerat sig i Göteborgs scenkonstvärld. I performanceverket Unfurl vidareutvecklar hon ett tidigare filmprojekt för 3:e Våningens scenrum.

Vecklar ut sig från sitt hopträngda tillstånd
Lem efter lem
Vecklar ut med sina sinnen
Sprider sig i sin omgivning
Tar plats och rum
En renhet formas lika enkelt som ståltråd
Med ändlösa möjligheter och multipla vägar
I ett förvillat och naket utforskande


Karolin Kent är frilansande konstnär med fokus på rörelse och visuell konst. I sin konstnärliga praktik utforskar hon humanitära, miljömässiga och politiska teman.


Läs mer på 3:e Våningens hemsida >>

THE LIFE AND TIMES OF MS KAREN HENDERSON och UNFURL spelas 25, 26 och 27 mars kl 19:00
3:e Våningen, Sockerbruket 9, Göteborg
Entré 160 kr. Student, pensionär, arbetssökande 120 kr


Köp biljetter via kulturpunkten.nu eller Kulturpunktens biljettkontor på Stora Teatern. Öppet vardagar kl 12-18, lördagar kl 10-14.
Eller förhandsboka på 3:e Våningens bokningstelefon 0702-721771 eller bokning(a)3vaningen.se


Olof Persson Projects på Göteborgs Konsthall
Me - every body, in a Billion Worlds 

Spelas 20 och 21 mars

I samarbete med Göteborgs Konsthall formar Olof Persson Projects om konst- och föreställningsprojektet Me - every body, volume 2. Ett urval av sekvenser ur föreställningen visas i utställningshallens stora rum, där åskådarna ges möjlighet att röra sig runt omkring och nära dansare, rörliga väggar och slideboards. Föreställningen genomsyras av subtila rörelsestrukturer, dämpade sken, rök och pulserande ljud. 

Vi är miljarder kroppar som i ett organiskt myller vandrar runt, som egna världar, ständigt kolliderande med oss själva och varandra.  

20 mars 2015 kl 19.00 (Bokrelease av Olof Persson Projects efter föreställningen.) 
21 mars 2015 kl 18.00 (Avslutning på programdag kring den aktuella utställningen av Dana Sederowsky.) 

Föreställningslängd ca 40 minuter

Fri entré 

Mer information på: 
www.konsthallen.goteborg.se 
www.olof.org

 

ART WARS SWEDEN

Utställningen Art Wars Sweden börjar närma sig sitt slut. 29 mars avslutas auktionen av de 20 Stormtrooperhjälmarna där alla intäkter oavkortat går till Missing People Sweden och The Missing Tom Fund.

Det är fortfarande skamligt billigt att förvärva ett unikt verk av några av landets främsta konstnärer. Du kan få ett konstverk av Charlotte Gyllenhammar för 6200 kr, Carl Michael von Hausswolff för 5100 kr och Carolina Falkholt för ringa 4000 kr, för att nämna några.

Slutauktion söndag 29 mars kl 14:00 - 16:00. Vi tar emot bud direkt i lokalen, på telefon 031-121771 och 0706-602338, samt e-post artwars@3vaningen.se. Det går självklart att lämna ett bud redan nu och det går även bra att lämna ett bud för bevakning, dvs en maxsumma man är villig att betala. Här kan du se samtliga konstverk och aktuella bud: www.3vaningen.se/artwars-auktion.html

På grund av det stora intresset har vi valt att hålla utställningen öppen över Konstrundan i Majorna. En sista chans att uppleva Art Wars Sweden. Konstrundan är äger rum 11 och 12 april kl 12-16, samt 13 april kl 16-19. Fri entré alla dagar. 

Vill du medverka i ett spännande konstprojekt knutet till Art Wars? Ansök om att bli Official Pink Stormtrooper of Sweden. Mer info hittar du här >> 


Utställningen Art Wars Sweden har öppet onsdag 25/3 kl 17-20 och torsdag-söndag 26-29/3 kl 12-16. Fri entré

Läs mer om utställningen på 3:e Våningens hemsida >> 

 


Hemsida | Facebook | Vimeo | Twitter  Besök oss:
3:e Våningen
Sockerbruket 9
Göteborg 414 51
Sweden

Add us to your address book


 
 
Copyright © 2015 3:e Våningen, All rights reserved.
 


Email Marketing Powered by Mailchimp