Copy

 Bekijk deze email in je browser

Hoera! De terrassen zijn weer open. Het voorzichtige begin is er. En ook al werkt het weer nog niet echt mee, het begin is er.
En zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van een terrasje pakken in de zon?


Wij zijn natuurlijk heel blij voor onze horeca-collega’s die jou per 28 april van twaalf tot zes van een lekker hapje en drankje mogen voorzien.

Voor de avonden thuis,  hebben wij extra lekkere borrelsnacks in ons assortiment.
Hiermee kun je gemakkelijk je eigen borrelplank samenstellen en ervan genieten op je balkon of in je tuin. We hebben zelfs superlekkere wijnen in huis om jouw avondje op je eigen terras te vervolmaken.
Zo hebben we heerlijk salades voor op een toastje, minisaucijzenbroodjes, een overheerlijke quesadilla die je in pizzapuntjes kunt serveren. En vergeet vooral niet onze gebraden kipsnacks en grilworst naturel of met kaas.
 
De toppers van Wagenaar zijn by far nog steeds de kipgehaktballetjes.
Het succes van deze snack zit hem toch echt in het familierecept. Joyce en Patty hebben het een op een overgenomen van Jan Wagenaar. Proef deze balletjes en je bent om!
By the way, kijk eens op de site van etenschappernanja.nl voor nog meer lekkere borrelhapjes zoals bijvoorbeeld Indische snackboutjes
Bestel hier je kipgehaktballetjes
By the way, kijk eens op de site van etenschappernanja.nl voor nog meer lekkere borrelhapjes zoals bijvoorbeeld  Indische snackboutjes?
 

AMSTELVEEN FASHION WEEK

 
Vers van de runway direct naar de winkel. Joyce en Patty zijn er maar weer druk mee. Maar alles loopt bij de zussen Wagenaar nóg soepeler met fashionable bedrijfskleding. Strak in het pak maar met ruime aandacht voor klant en product, staat Team Wagenaar klaar om je van dienst te zijn.
Amstelveen wordt er een stuk mooier op.
 
Kom de nieuwe outfits van Joyce, Patty en de medewerkers bewonderen in de winkel op de Lindenlaan in Amstelveen…The city that never sleeps!


BSKBF


Buitenscharrelkipboutfilet. Een mond vol! Maar wel een heel erg lekkere mond vol. En met recht het lievelingetje van menig chef. Zo ook van die van Wagenaar. Vanalles over dit stukje vlees én een recept met BSKBF met asperges en verse pasta vind je hier
 

UPDATE

Ondanks de lichte versoepelingen van Rutte willen we de Covid-19 regels graag nog inachtnemen. Zo mogen we van Rutte géén bitterballen voor 18.00 uur nuttigen.Gelukkig bakt Gerda graag een alternatief voor je in de vorm van onze kipballen en kippenling.

Verder vinden we het heel prettig dat je de 1,5 meter aanhoudt, nog even je mondkapje in de winkel draagt. En dat je liefst in je eentje boodschappen komt doen wanneer dat mogelijk is.

We proberen het gebruik van plastic wat meer terug te dringen. Heb je geen boodschappentas bij je? We geven je graag een papieren tasje mee voor al je shoppings.

En lukt het niet om naar de winkel te komen, bestel dan je boodschappen online en wij komen ze bezorgen op woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur.

De deadline voor een 100% glutenvrije poelier-traiteurswinkel komt nu wel heel erg dichtbij.
We kunnen niet wachten totdat het zover is.
Ondertussen zijn onze kruiden, paneermeel en soepen al 100% glutenvrij. En daar zijn we maar wat trots op!

Zien we je gauw in de winkel of webshop?
Patty, Joyce & Team Wagenaar
Facebook
Website
Email
Instagram
Copyright © 2021 Wagenaar Poelier Traiteur 
Foto's en tekst zijn eigendom van Etenschappernanja en Wagenaar Poelier Traiteur.

Lindenlaan 313 1185 LM Amstelveen

Ons emailadres is:
info@wagenaarpoelier.nl
 uitschrijven kan hier.