Halito! lanceert 6.0
Bekijk deze e-mail in jouw browser.

Beste <<First name>>

De lancering van het vernieuwd eventplatform Halito! 6.0. heeft plaatsgevonden.

Eerste impressie
  

De 10 grootste veranderingen
We begrijpen dat je even moet wennen aan de nieuwste versie van Halito!. We helpen je graag op weg. Voorbeelden van de verbeteringen zijn een beknopte navigatie en mailcampagnes werden gebundeld op 1 plaats. Het toevoegen en bewerken van tekst en beeld verloopt vlotter door een nieuwe wysiwyg-editor. Een handige drag-en-drop in de mediagalerij maakt het nog intuïtiever. Bij de make-over werd rekening gehouden met de feedback van klanten. Zo werd onder meer het usermanagement verder uitgebreid zodat je een beheerder tijdelijk toegang kan verlenen tot een eventsite.

Download hier een overzicht.

Extra troeven
De voordelen gaan verder dan alleen maar functionele verbeteringen.

  • Door de kwaliteitsverbetering in de code kunnen we voortaan sneller nieuwe functionaliteiten en integraties met technologieën van derden releasen. Het risico op bugs wordt daarmee aanzienlijk verkleind.
  • Steeds meer eventprofessionals zoals jou gebruiken Halito!. De verhuizing naar een Europese server van Amazon garandeert verdere groeimogelijkheden én zorgt ervoor dat de opslag van persoonsgegevens voldoet aan de strengste eisen.

Hoe kunnen wij jou helpen?
Voor meer details over de vernieuwde functionaliteiten verwijzen we met trots naar het nieuw kennisplatform WIKI met een zoekfunctie die alle content screent! Heb je toch nog een vraag? Dan helpen we jou graag verder via support@halito.com.

Bij Halito! streven we een optimaal gebruik na van het eventplatform. Dit doen we door een zo volledig mogelijke service te bieden. Naast de reguliere trainingen, organiseren we naar aanleiding van Halito! 6.0 enkele online sessies van maximum 1,5 uur met uitleg over de vernieuwde functionaliteiten. Surf naar Halito! Academy en schrijf je in voor een reguliere training of een online sessie.

Hoe ervaar jij Halito! 6.0?
Log in op de gekende admin-pagina. TIP: Wij adviseren om regelmatig jouw wachtwoord te resetten. Vanaf nu kan je tevens je mobile nummer instellen in jouw persoonlijk profiel. Lees instructies. Wij kijken oprecht uit naar jouw feedback! Laat je het ons weten via support@halito.com?


Met vernieuwende groeten
Het Halito! Team

Copyright © 2017 VIA FUTURA B.V., All rights reserved.
 


This email was sent to <<Email address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
VIA FUTURA B.V. · Straatsburgdok-Noordkaai 3 · Antwerp 2030 · Belgium