Copy
Låt oss välja färg på metallen
Kan du inte läsa nyhetsbrevet? klicka här!
NYHETSBREV JUNI 2015

SÄTT FÄRG PÅ STÅLET

Svedholm Design är specialister på inredning av stringenta, hållbara material som stål och ser till att du får rätt färg på metallen. Färgsatt stål ger dig frihet och utbudet är stort. Faktum är att vår lackerare har 200 standard RAL- färger att välja bland. Glans 70, glans 30 eller finstruktur resulterar i hela 600 olika varianter. Och skulle det kännas för lite har han ytterligare ca 200 specialkulörer att välja bland. Ovan visas serien Corners, ett bra exempel på pulverlackerade stålprodukter. Designer: Kyuhyung Cho, Stockholm.

 

STÅL & FÄRG PÅ SCANDIC

När Doos Arkitekter fick i uppdrag att ta fram ny inredning till Scandic Triangeln i Malmö blev Svedholm Design anlitade för leveransen av inredningen. När allt är levererat har den ombyggda restaurangdelen fått både mobila och fasta bufféer för värmehållning/kylning av mat och dryck, hyllor och bord i pulverlackat stål, polerad mässing och sten. Färgval: RAL 5021 Water Blue. Scandic Triangelns nya restaurangmöbler ser du ovan.


 

JUST NU

Vi är glada och tacksamma över vårens fina samarbeten. Innan vi tar semester jobbar vi vidare med nya spännande projekt som vi gärna återkommer till i höst. Glad sommar!

 
AVPRENUMERERA    UPPDATERA MINA UPPGIFTER
WWW.SVEDHOLM.SE
Share
Tweet
Forward
+1
Svedholm Design AB
Kungsängsvägen 19B
Uppsala 753 23
Sweden

Lägg till oss i din adressbok

Copyright © 2015 Svedholm Design AB, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp