Copy
                                                           Pots veure el mail? Obrir al navegador
Newsletter #03 04/2016

EDITORIAL /

Sumant talent al servei de les empreses de nutrició i salut

Una de les metes que ens hem fixat des del començament d’Eurecat és integrar les màximes experteses, capacitats i talents per ajudar les empreses a competir a molt alt nivell, tant dins com fora de les nostres fronteres. Una passa molt important per assolir aquest objectiu és la incorporació del Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS), que a partir d’ara forma part d’Eurecat. Amb seu a Reus, el CTNS aporta un equip i unes instal·lacions altament especialitzades en la innovació per a...

 
CLIENTS EXIGENTS...PROJECTES GENIALS/
Sostenibilitat - Seguretat
 
 
Eurecat, primera entitat catalana en retorn i nombre de projectes a la convocatòria europea Energy Efficiency Building
La tecnologia té un rol fonamental en el desenvolupament de la humanitat però en ocasions també provoca problemes ecològics. L’R+D+i actual treballa en projectes que promouen el desenvolupament sostenible i la innovació en àmbits com l’eficiència energètica i l’explotació de recursos responsable.


 

Adéu contrasenyes,
benvinguda biometria


 
Investigadors d’Eurecat treballen en el desenvolupament del que serà un  sistema biomètric capdavanter de reconeixement de veu i cara incorruptible a través del mòbil. L’objectiu final, protegir la identitat dels ciutadans en front a robatoris malintencionats.


PARLEM AMB... /
Lluís Arola
 
“La indústria alimentària està en plena revolució tecnològica”
 
Amb la fusió del Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS), l’oferta tecnològica d’aquest centre de referència en l’àmbit de les biotecnologies i, més concretament, en nutrició i salut es complementa a partir d’ara amb la d’Eurecat. Entrevistem al seu director, Lluís Arola.

BREUS /
 

CITA AMB EL
FORUM TURISTIC

Com impacten les noves tecnologies en el turisme gastronòmic, l’auge del turisme experiencial o les claus per anticipar-se als desitjos del viatger mitjançant el Big Data són algunes de les tendències que aborda aquesta setmana el Forum TurisTIC.


 

REDUIR EL VOLUM DE PURINS
UTILITZANT ENERGIA SOLAR

El sistema reduirà el volum del purí rebaixant els seus costos de transport, facilitarà el seu ús com a fertilitzant natural, afavorirà el control i la minimització de les emissions de gasos d’efecte hivernacle lligades al seu emmagatzemament i permetrà la utilització de l’energia...


 

ENGINYERES D’EURECAT
AL GIRLS IN LAB

Segons el Diari de l’educació, una de cada 10 estudiants d’Enginyeria Informàtica a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) són dones. A la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el percentatge femení és de...


 

UNA APP DEL MIOCÈ 
 
Paleorutes posa a l’abast del públic els excepcionals descobriments paleontològics dels Hostalets, entre els quals hi ha el famós Pierolapithecus catalaunicus, també conegut com a Pau.


TALENT /
Forma part de l'equip d'Eurecat
 
Eurecat cerca diversos perfils d'enginyeria i consultors entre altres per incorporar-se al centre.
Si el teu perfil professional s'ajusta a la descripció del lloc de treball, pots enviar el teu CV al departament de Recursos Humans i Organització: jobs@eurecat.org, tot indicant a la teva sol·licitud la referència corresponent.

 
EURECAT POSA EN MARXA UN PROGRAMA DESTINAT A OFERIR A 100 JOVES UNA PRIMERA EXPERIÈNCIA EN EL MÓN PROFESSIONAL, MITJANÇANT EL DESENVOLUPAMENT PRÀCTIC DELS SEUS CONEIXEMENTS EN EL CENTRE.
L’objectiu del programa és la inserció dels participants en el món professional en l’àmbit de desenvolupament del seu interès.

Amb el programa +q1feina, passió per la tecnologia, els participants desenvoluparan el seus coneixements i capacitats en l’àmbit professional del seu interès i participaran dels projectes més innovadors d’R+D+i, de consultoria i serveis tecnològics més avançats. A més, incrementaran el seu valor professional amb formació en: transferència tecnològica, emprenedoria, valorització, innovació, propietat intel·lectual i altres habilitats competencials i comptaran amb el suport d’un professional que els guiarà al llarg d’aquest període per a que puguin obtenir el màxim aprofitament.
 
Oferim 100 places per a la realització de pràctiques professionals remunerades.

Si ets titulat universitari, graduat superior en FP Dual, si estàs a punt de finalitzar els teus estudis, si vols desenvolupar les teves capacitats i millorar la teva experiència com a professional en el món empresarial i tecnològic visita www.eurecat.org/mesque1feina

   Volem compartir amb tu el repte de crear futur!   


CALENDARI /
Propers Esdeveniments Eurecat 2016

13-14 abril
Forum TurisTIC - Auditori CaixaForum
15 abril
Sessió Tractament d'Imatges - Eurecat Barcelona
20 abril
Jornada Finançament projectes R+D empreses Tecnologies Mèdiques - Eurecat Barcelona
28 abril 
¿Por qué Eurecat? ¿Qué puede hacer por mi? - ESADE Creápolis
14-15 juny 
Future Industry Congress - Caixaforum (Barcelona)
 
Copyright © 2016 Eurecat, All rights reserved.


Si no vol seguir rebent aquesta newsletter, si us plau
segueixi aquest link