Copy
Newsletter del mes de DESEMBRE
pots veure el mail? Obrir al navegador   |||    versión en español     ||| 
 
Newsletter #01 12/2015
Eurecat_Informa
Actualitat Tecnològica
 
 

Eurecat: innovant amb les empreses
> Xavier Torra, president
 
La innovació és una actitud. Estem convençuts que una empresa que té una actitud innovadora troba camins per fer les coses millor i avançar. Amb aquest objectiu, aportem les tecnologies, les infraestructures científiques i tecnològiques i els coneixements cada cop més complexos i especialitzats que requereixen les empreses.

Des d’Eurecat,  ens bolquem en acompanyar tant les pimes com les grans empreses en el procés d’anticipar-se al mercat per trobar solucions capdevanteres que els permetin créixer i guanyar posicions, amb nous productes i idees. Estem al seu costat per tractar d’aconseguir que el procés d’innovar pugui ser més ràpid, més eficaç en termes econòmics i més disruptiu en el desenvolupament dels seus productes i serveis.

Per aconseguir-ho, ajudem a millorar els seus productes o serveis d’una forma que el mercat no espera, ampliant el nombre d’usuaris que el volen consumir i reduint els costos d’anteriors solucions amb recursos que van des de la robòtica, el Big Data i les tecnologies audiovisuals fins als teixits intel·ligents, els nous processos de fabricació o l’eHealth, per citar alguns exemples.

Amb instal·lacions a Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Manresa i Mataró i amb una seu al Brasil, tot el talent, energia i dedicació dels 450 professionals que formem Eurecat està orientat a obrir noves oportunitats mitjançant la innovació. En aquest primer número del newsletter extern d’Eurecat veureu els primers exemples d’aquesta missió que ens hem marcat i que renovarem, mensualment, per compartir amb tots vosaltres com avancem en aquest projecte apassionant que tot just acabem d’encetar.
 
 

Clients exigents ... Projectes genials

 

Drons al rescat

Element clau en situacions d’emergència o de rescat

 

Icarus. Els vehicles aeris no tripulats d’Eurecat poden arribar a llocs de difícil accés i, amb la seva càmera visual i tèrmica, identificar siluetes per la calor i enviar imatges en temps real molt detallades al centre de control.Eurecat porta la tecnologia cervell-ordinador a les llars

BackHome avença en tecnologies assistives al voltant de les Brain Computer Interfaces (BCI) per millorar l’autonomia física i social i la qualitat de vida de persones amb discapacitat. Es el primer projecte que treu les BCIs del laboratori per oferir serveis d’inclusió i teleassistència a les llars de persones que ho necessitin.

 

Parlem amb...

 

... Arturo Berzosa, CEO de Comfortec Sport

"Un producte innovador pel sector del ciclisme que va néixer d’una experiència massa freda"

 

Investigadors d’Eurecat i l’empresa Comfortec Sport han creat un maillot calefactable pioner en el mercat, que permet als ciclistes suportar, amb més facilitat, temperatures de fins a menys 10 graus mantenint les prestacions de lleugeresa, flexibilitat i comoditat que requereix la pràctica d’aquest esport.

 

Talent

 

Forma part de l'equip d'Eurecat

Eurecat cerca diversos perfils d’enyinyeria i consultors entre altres per incoporar-se al centre.

Si el teu perfil professional s’ajusta a la descripció del lloc de treball, pots enviar el teu CV al departament de Recursos Humans i Organització: jobs@eurecat.org, tot indicant a la teva sol·licitud la referència corresponent.
 

Notícies

 

 
Eurecat becarà 100 universitaris per impulsar la seva incorporació a l’empresa
 

Eurecat becarà 100 universitaris els propers dos anys perquè puguin desenvolupar els seus coneixements en el centre com a primera experiència en el món empresarial i tecnològic. La finalitat del programa és aconseguir que almenys un 75 per cent s’incorpori a l’empresa.


L'Anella Industrial 4.0, la plataforma digital i col·laborativa que connecta les TIC amb la indústria

Eurecat, juntament amb la Generalitat de Catalunya i el centre de recerca I2CAT, impulsen l’Anella Industrial 4.0, una nova plataforma digital i col·laborativa entre empreses i agents de tots els sectors que connectarà les TIC amb la indústria.
 L’Eurecat Mobile Forum ha près els dies 24 i 25 de novembre a Barcelona el relleu del BDigital Apps

L’Eurecat Mobile Forum ha près el relleu del BDigital Apps el mes de novembre a Barcelona, on experts del sector mòbil s'han reunit durant dos dies per analitzar les tendències relacionades amb les noves experiències i han compartit les claus sobre la mobilitat com a model imprescindible en els equips i les organitzacions empresarials.


Si no has pogut assistir, consulta tots els continguts a continuació.Com gestionar amb eficàcia projectes d‘R+D+i?

 

El Postgrau en Gestió de Projectes d‘R+D+i d’Eurecat proporciona les eines necessàries a nivell estratègic, financer, directiu i tècnic per a la gestió integral de les diferents fases d'un projecte d’innovació tecnològica. 


"Valorització tecnològica: del prototip al mercat" és  un curs d’ Eurecat enfocat a comprendre el concepte de la valorització tecnològica, així com identificar els elements clau i definir i executar un procés de valorització.

 
Formación Eurecat - Información |
si no vol seguir rebent aquesta Newsletter, si us plau  segueixi el link
© 2015 Eurecat, All rights reserveD
SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER