Copy
Nyhedsbrev fra Kunsthøjskolen i Holbæk, oktober 2015
View this email in your browser

Nyt anlæg til solenergi & jordvarme

Nyt anlæg til solenergi & jordvarme
I forhallen hos Kunsthøjskolen i Holbæk viser den nye energitavle effekten af elevernes og de ansattes aktiviteter og energihensyn på en ny og let aflæselig måde.
 
Det nye solcelleanlæg, som har 1.200 solceller og en effekt på 64 KWh, blev indviet den 10. juli. Siden er der blev lagt mere end 5 kilometer jordvarmeslanger i parken, og den 8. oktober var jordvarmepumperne på 120 KWh køreklare.
 
Forstander Michael Nielen fortæller, at de nye anlæg er en del af en helhedsplan om bæredygtig omstilling, og at solenergi og jordvarme er næste skridt på vejen, efter at alle vinduer i skolens hovedbygning blev udskiftet sidste efterår.
 
Bag ønsket om at spare energi ligger samtidig nogle principielle grundtanker, der rækker længere end strømbesparelsen.
 

Introprojekt efterår 2015

 
Holbæk Klatrepark, som er nabo til Kunsthøjskolen i Holbæk, var rammen for efterårsholdets introprojekt.
 

 
Læs mere ->

Nyt Spisefællesskab

 
Foreløbig fire aftener i efteråret er afsat til et nyt initiativ på Kunsthøjskolen i Holbæk, som inviterer borgere udefra til at komme og nyde et sundt og lækkert måltid, høre et kort foredrag eller et stykke musik og indgå i spontane debatter om lokale emner.

Læs mere ->
Ny foredragsrække med gratis adgang for lokale borgere og andre interesserede.
 

Kom til vores åbne foredrag: Artist Talks

Cathy Hawley

Den 15. oktober  - Kl. 20 - 21.30
Den engelske arkitekt, Cathy Hawley, vil fortælle om pastorale og bymæssige boliger og samfund med reference til historiske...
Foredraget holdes på engelsk.
Læs mere ->

Pernille Pontoppidan Pedersen

Den 22. oktober - Kl. 20 - 21.30
Den danske keramiker, Pernille Pontoppidan Pedersen, fortæller om sin fascination af form og rummelige grænser, hvor hun ofte leger med materialerne for at ramme det grimme og fejlbarlige.
Læs mere ->

Kristine Roepstorff

Den 27.oktober - Kl. 20 - 21.30
Den danske billedkunstner Kristine Roepstorff vil bl.a. fortælle om sine stærke visuelle collager, de politiske undertoner og mange lag af fortællinger, som er loadet med information.
Læs mere ->

Åbne værksteder & blivende venskaber


Sofie Aimèe Møller Larsen, 19 år, er taget hele den lange vej fra Løjt Kirkeby i Sønderjylland for at tage to semestre på Kunsthøjskolen i Holbæk.

At valget faldt på kunsthøjskolen her skyldes først og fremmest en varm anbefaling fra Sofies lærer på BGK i Sønderborg. Sofie er efter de første to måneder meget tilfreds med både skolen og de faglige udfordringer.

Hendes mål er at blive optaget på enten Det Kgl. Danske Kunstakademi eller Det Jyske Kunstakademi næste sommer, og hun spilder ikke tiden – om under en time sidder hun på skolens intimscene...
 
Copyright © 2015 Kunsthøjskolen i Holbæk


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 
Email Marketing Powered by Mailchimp