Copy
Nyhetsbrev #7 från Yvette Gustafsson
Ta en titt på mina senaste projekt!
View this email in your browser

Till mina önskeuppdragsgivare

Frilansare för korta uppdrag

Jag heter Yvette Gustafsson och är frilansande serietecknare. Att vara serietecknare innebär att jag får göra en massa olika uppdrag för olika syften, lika mycket skapar jag mina egna tillfällen att synas med mina egna produkter. Jag gillar korta projekt och att träffa människor som brinner för vad de gör. 

Det här nyhetsbrevet går ut till er för att ni gör något bra som jag gillar! I arbetsmarknadsdjungeln kan det vara svårt att hitta varandra. De flesta kanske letar efter en anställning, men jag letar efter frilansuppdrag. 

God Jul och Gott Nytt År! Det har varit ett år fyllt av aktivitet i olika former. Illustrationsuppdrag, workshops, föreläsningar och Comic Cons. Hoppas att 2016 blir minst lika roligt :) 

Digital crunch i Göteborg

Leve evolutionen - anteckningar
Den 5 november gick eventet Digital Crunch av stapeln på Elite park Hotel i Göteborg. Jag hade två uppdrag: dels att anteckna under föreläsningarna, men jag fick också mina egna 20 minuter på scenen! Jag berättade om hur jag växte upp med tankesättet att det är viktigt att man "ritar fint" och varför det inte är så bra i långa loppet (för någon). Videon gjorde jag istället för en PowerPointpresentation och den gick i bakgrunden när jag talade på scenen (ljudspåret är pålagt efteråt) och den kan du se här:
Hur man ritar fint: https://www.youtube.com/watch?v=T60r00KmYMw
Hur man ritar fint

Matematikens guide till Ganymedes + Mission to Mars

Maria Sundin är hela sveriges rymdpegagog! Lite då och då dyker hon upp i radio och TV för att förklara hur saker i rymden fungerar. När hon inte gör det så håller hon astronomikurser på Göteborgs universitet, och den här hösten lanserades två nya kurser i hennes kursutbud: Matematikens guide till Ganymedes samt Mission to Mars. När man klarar Marias kurser får man en T-shirt, och till dessa två nya kurser fick jag äran att göra trycket till de båda. 

Fakta om Merkurius

Ett av höstens egna projekt är en serie faktarutor om Merkurius. I smidigt Instagramformat har jag försökt berätta vad vi vet om planeten hittills - både vetenskapligt och humanistiskt baserat på vad människor vet om planeten helt utan att göra några efterforskningar. Jag ställde en fråga på Facebook "Vad kan du om Merkurius" och fick alla möjliga sorters svar, alltifrån "Det är en planet" till "ett jättebra band" och så gjorde jag mitt urval därifrån. Jag berättade bland annat om sonder man skickat dit, planetens många namn genom tiderna och Merkurius tidiga liv.

Yvette Gustafsson

Önskeuppdrag

Jag vill jobba med att rita för:

Utbildning

Mobilspel

Animation

Webb

Event

Inredning

Storyboard

Facebook
Twitter
Hemsida
Email
Tumblr
Instagram

Publikationer

Society 6-produkter
Mina serier kan läsas på Tapastic. Uppdateras varje måndag. 
Share
Tweet
Forward
Dela det här nyhetsbrevet till någon du tror skulle ha nytta av dess innehåll <3 
Copyright © 2015 Yvette Gustafsson, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp