Copy
Nyhedsbrev for Kæledyrsejere vol 50, januar 2021.
Se nyhedsbrevet i din browser.

Godt Nytår fra Hudklinikken i Kokkedal!

Kære dyreejer

Hudklinikken flyttede i december til flotte nye lokaler i Kokkedal (se adressen i bunden af nyhedbrevet). Vi har dobbelt så meget plads, og kan arbejde med god afstand, så såvel dyr som ejer kan føle sig trygge.

I de nye lokaler er der udgang fra konsultationen til en stor have, som ligger ved siden af p-pladsen. På den måde kan ind-og udgang adskilles. Endvidere har vi fået ekstra konsultationsrum, og et venteværelse delt i to.

På 1. salen findes et hyggeligt sofa-hjørne, hvor du kan slappe af og vente, mens dit dyr er til behandling.

Klinikken ligger i midterlængen af en smuk trelænget gård, Kirkestigården, tæt på Helsingørmotorvejen (afkørsel 7).
Velkommen til dermatolog
Alicia Isabel Cózar Fernández

Dyrlæge Alicia I.C. Fernández fra Madrid er netop startet på Hudklinikken. Alicia kommer med en stor faglig indsigt og viden. Hun har mange års erfaring med veterinær dermatologi fra henvisningspraksis i Spanien. Alicias konsultationer foregår på engelsk, og er der brug for oversættelse, står vi andre naturligvis til rådighed.
Vi glæder os til at kunne præsentere nogle af vores meget udfordrende kroniske hudpatienter for Alicia, og få gode input til disse.
Telemedicin - et virtuelt tilbud
Som et særligt tilbud til vores hudpatienter vil vi i 2021 introducere et nyt redskab indenfor den veterinærmedicinske verden, såkaldt “telemedicin”. Det betyder, at du live-optager dit syge dyr, mens vi kigger med og taler med dig. Teknisk set vil det kunne lade sig gøre ved brug af f.eks. “Facetime”.
Tilbuddet vil i særlig grad være gavnligt for de ejere, som bor langt væk eller hvor sygdom/karantæne forhindrer besøg på klinikken.
Telemedicin må ifølge loven kun udføres som erstatning for kontrolbesøg, aldrig ved 1. gangsbesøg. Det er op til dyrlægen i hvert enkelte tilfælde at vurdere, om virtuelt kontrolbesøg er en brugbar løsning. Læs mere på www.dyrlaegeboysen.dk/kortogkontakt

 
Husk på - det er ikke kun udseendet der tæller
😆 - hudtykkelse, lugt, fedtethed mv. siger også meget, og derfor er det bedst at ses.

På gensyn i Kokkedal.

Dyrlæge Rikke Larsen, Anne Nielsen, Alicia Fernández og Lene Boysen
info@dyrlaegeboysen.dk info@dyrlaegeboysen.dk
www.dyrlaegeboysen.dk www.dyrlaegeboysen.dk
Copyright © 2021 Dyrlæge Boysen - Hudklinik for hund og kat, alle rettigheder forbeholdt.


Frameld Nyhedsbrev for Kæledyrsejere    Opdater dine indstillinger 

Email Marketing Powered by Mailchimp