Copy
Deze e-mail wordt u aangeboden door Ushersyndroom.nl
View this email in your browser
Beste supporter van Stichting Ushersyndroom,

Soms spreek je zachtjes een wens uit en dan blijkt deze al voor de jaarwisseling realiteit te zijn: we hebben met elkaar € 200.000 aan donaties geworven!
Ongelofelijk gaaf alle geldinzamelingsacties voor Stichting Ushersyndroom, samen gaan we genoeg geld ophalen om nog meer doorbraken in wetenschappelijk onderzoek te kunnen financieren. Zo bereiken we met elkaar onze missie: 'In 2025 is Ushersyndroom behandelbaar'.
Stichting Ushersyndroom, haar ambassadeurs en de 'vrienden van de stichting' wil iedereen bedanken voor hun hulp en inzet het afgelopen jaar. We wensen iedereen 'A bright Christmas and a loud new year!'   

Hartelijke groet,
Stichting Ushersyndroom
info@ushersyndroom.nl 
  
Mocht je geen prijs stellen op deze nieuwsbrief dan kun je je hier uitschrijven 
Doneer!
Bekijk onze kerstfilm!
Ushersyndroom volop in de media

Run4Usher naar de finish met windkracht 6
Dit jaar was het de derde keer dat Stichting Ushersyndroom met een Run4Usher team van start ging aan de Zevenheuvelenloop. Door weer en wind trotseerden de vele lopers de 7km in het donker en de stormachtige zondag het parcours van de 15 km, met een fantastisch sponsorbedrag als resultaat.

Lees meer
Q & A door Erwin van Wijk en Ronald Pennings 
In de vorige nieuwsbrief berichtten we over de wetenschappelijke doorbraak in het Radboudumc. In dit artikel geven onderzoeker Erwin van Wijk en KNO arts Ronald Pennings antwoord op de vragen die naar aanleiding van dit nieuws zijn gesteld.
Lees meer
GELDINZAMELACTIES Ook jij kunt Stichting Ushersyndroom helpen wetenschappelijk onderzoek naar een behandeling van Ushersyndroom te financieren! Start bijvoorbeeld een crowdfundingsactie op WhyDonate. Op onze site vind je nog meer ideeën en promotiemateriaal om een actie te starten.
Lees meer
LEES OOK
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
Google Plus
Google Plus
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2016 Ushersyndroom, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp