Copy
Læs denne udgave af nyhedsbrevet, hvis du kan have svært ved at lægge en usund forelskelse fra dig :-)<3
View this email in your browser

Slip en besættelse og få held i kærlighed

Når jeg bruger ordet besættelse, er det i betydningen af en "usund forelskelse", fx fordi de følelser ikke gengældes eller gør dig afhængig af et dårligt forhold. Du har det måske elendigt i det forhold og mister dig selv, men bliver alligevel. Vi er besatte, når vores følelser har taget magten fra os. At give slip på sådan en besættelse er derfor også at genvinde magten over sig selv.

Hvis dine forelskelser er lykkelige, så behøver du ikke at bekymre dig om det. Men hvis du har tendens til at komme ud i nogle dårlige forelskelser eller forhold, så vil du nok gerne slippe de følelser. Det er en disciplin, som du kan lære at mestre. Når du mestrer den, har du større chance for et få held i kærlighed.

Den disciplin kalder jeg at "temperere følelser". Tempererede følelser er fornuft og følelse, der går op i en højere enhed, så du mærker og forstår dine følelser, men de trækker dig ikke rundt i manegen.

Her kan du læse meget mere om tempererede følelser. Du kan også få hjælp med at lære det i praksis ved at deltage i en af de workshops, som afholdes i Odense og København.

Test dig selv: Hvor god er du til at temperere følelser?

En god evne til at temperere følelser betyder ikke, at de undertrykkes, tværtimod baserer det sig på, at du kender og forstår dig selv, din seksualitet og egne følelser så godt, at du kan finde den rigtige balance imellem fornuft og følelse.

I relation til dating og parforhold betyder det i praksis, at du kender din egen lyst, og du mærker det, hvis du har følelser for en anden person, men du kan også lægge den passion og de følelser tilside, hvis de ikke er afstemte, dvs. hvis den anden person ikke er klar til at modtage dem (her og nu).

På den måde undgår du at overskride hans eller hendes grænser. Det bliver rart at være sammen med dig, fordi du (groft sagt) kan styre dig selv og fornemmer, hvornår du skal trække dig tilbage. Men du fornemmer også, hvornår du skal slå til og skrue charmen på!

Test dig selv her

Syv kendetegn på en besættelse

Der er nogle bestemte træk, som meget ofte går igen i en besættelse og i den proces, som du gennemgår. De træk prøver jeg at sammenfatte her:
  • Det er typisk, at processen sættes i gang af, at du er i krise eller har det rigtig dårligt med dig selv i den periode. Så der er et element af flugt væk fra sit eget liv og ind i den besættende forelskelse.
  • I sådan en proces mister vi os selv, fordi vi i vores jagt på den andens bekræftelser tilpasser os alt for meget og glemmer, hvem vi selv er.
  • Det er også typisk, at vi indfanges ekstra meget af, at vi kan få ham eller hende halvt – det animerer os og gør, at vi holdes til ilden. Besættelsen vedligeholdes af de skiftende signaler.
  • Det, du rent faktisk kan få, forekommer til gengæld kedeligt.
  • Disse historier har typisk et dramatisk vendepunkt. Tit er det der, hvor vi er kommet helt ud til kanten og indser, at nok er nok. Vi kan ikke længere fortsætte ud af det samme spor.
  • Det er også ofte på det tidspunkt, at du giver slip på en myte eller indbildning, fx dit håb om, at den anden også elsker dig eller forestillingen om, at kærlighed overvinder alt.
  • Der vil typisk være sorg forbundet med at slippe den forelskelse, men når den er helt overstået, står du tilbage og undrer dig: ”Hvorfor pokker var jeg så optaget af den person?”
Læs Annies historie, der er en klassisk fortælling om at ville have en, som du ikke kan få. Det er et ekstremt tilfælde, men har alle de helt almindelige kendetegn, som opsummeres i ovenstående punkter.

 

Øvelse hjælper dig ud af din ulykkelige forelskelse

På SingleSpot gennemgår jeg kort, hvordan en ulykkelig forelskelse kan opstå, og du får en simpel øvelse, der hjælper, når du skal slippe af med den igen.

At give slip på en besættelse er forbundet med sorg. Også selvom I ikke har haft et decideret forhold, for du vil under alle omstændigheder sørge over tabet af de romantiske drømme og forhåbninger. Øvelsen har til formål at drage omsorg for det tab.

Læs indlægget

Køb bogen Dating, desperation og selvudvikling som paperback
Hvis du har lyst til at kommentere på et citat, eller se, hvad andre har sagt, så tryk på billedet!

Rådgivning i Kbh.

Vil du have hjælp med at slippe en besættelse eller lære at temperere følelser?

Så tilbyder jeg rådgivning i Nørregade 41 i Kbh., tæt på Nørreport St.


Ring på 50 49 54 68, hvis du har brug for råd og coaching omkring dit kærlighedsliv :-)♥

Normalprisen er 600 kr. pr. session.
 
Klinikadresse:
Nørregade 41,
1165 København K.

30% rabat på ebog

Som modtager af nyhedsbrevet får du ebogen Dating, desperation og selvudvikling til nedsat pris på 70 kr. Send en besked til jenswpedersen@gmail.com, så returnerer jeg bogen og en regning :-)
 
Hvis du har lyst til at kommentere på et citat, eller se, hvad andre har sagt, så tryk på billedet!
Share
Share
Tweet
Forward
Facebook
Website
Email
Copyright © 2017 Coach og forfatter Jens W. Pedersen, All rights reserved.


Min postadresse er:
Jens W. Pedersen
Skjolds Vænge 8
5800 Nyborg

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp