Copy
Wij zijn open op Pinksteren (28/05) en
Pinkstermaandag
(29/05) van 9u00 tot 18u00
Hallo <<Voornaam / prénom>>!

Er staat weer een heerlijk verlengd weekend voor de deur! Heb je nog geen plannen? Kom dan shoppen bij Groendekor, onze prachtige bloemen, kwaliteitsvolle planten en sfeervolle decoratie fleuren jouw dag gegarandeerd op. 

Geldig t.e.m. 08/06/2023 zolang de voorraad strekt.

PERKPLANT

  • Hangpot Ø 27 cm

PAPRIKAPLANT

'Druppelpeper'
  • Pot Ø 13 cm

OSTEOSPERMUM
'Spaanse Margriet'

  • Pot Ø 19 cm

KALANCHOË

  • Schaal Ø 23 cm

HONDENKUSSEN

  • 70 x 100 cm
  • 4 kleuren

TERRASVERWARMER

  • Op gas
  • Inclusief wielen, handgreep en regelaar
Ga mee op goudjacht en maak kans op 1 van de 10 goudstaven ter waarde van €1.000! Het enige wat je hoeft te doen is een zak COMPO SANA Potgrond, COMPO Bio Potgrond of COMPO Bodemverbeteraar aan te kopen. Ontdek jij een fictieve goudstaaf met unieke code? Wissel die dan in voor een echte goudstaaf ter waarde van €1.000 ! 1 klant viel al in de prijzen in onze winkel, ben jij de volgende? 
 


Bij aankoop van 1 zak potgrond Compo Sana (40L) krijg je 1 fles vloeibare meststof mediterrane planten (1L) gratis!De week van de bij staat voor de deur. Als jouw tuin nog niet bij-zonder aantrekkelijk is, is het nu het moment om daar verandering in te brengen! Haal jouw innerlijke bezige bij naar boven en voeg inheemse bloeiende planten of bijenlokkende bloemen toe aan jouw tuin of kies ervoor om een insectenlokkend bloemenmengel te zaaien.
Het warmere en vochtige weer heeft gezorgd voor een muggenexplosie. Laat je niet vangen en wapen je samen met Groendekor tegen de muggen: we hebben alles in huis!

Nieuws uit onze winkel


Geniet van een heerlijk warm verlengd weekend met de zomerse producten van Groendekor. Van een gezellig bistrosetje tot sfeervolle vuurschaal of handige accessoires voor een geslaagd etentje: je vindt het hier!
                                   
Facebook
YouTube
Instagram
Website
*Prijzen, promoties en acties in deze nieuwsbrief zijn enkel geldig in Groendekor. 
Acties niet cumuleerbaar met andere kortingen. De artikelen kunnen niet besteld worden.
De promoprijs wordt verrekend aan de kassa.
Copyright © 2023 Groendekor Tuincentrum bv, All rights reserved.Verander uw gegevens of schrijf u uit.