Copy

Een geranium in een bloempot op het terras tijdens de apero of een hortensia die een sessie zonnebaden opvrolijkt: wat jouw buitenmoment ook is, onze zomerbloeiers fleuren het meteen op. Geniet er de hele zomer lang van, zonder zorgen met weinig verzorging. Perfect voor wie liever een hand vol aperitiefhapjes heeft in plaats van groene vingers. 

Fuchsia
Gerbera
In hangpot - Pot  27 cm
Pot  19 cm
Geranium
Lavendel
€1/stuk - Pot  10,5 cm
Pot ⌀ 19 cm
Hortensia
Pot ⌀ 23 cm, standplaats: (half)schaduw, groeihoogte: +- 100 cm
Intex zwembad
'Easy set'
244 x H 61 cm + filterpomp, uit duurzaam PVC, inhoud +- 2000 L

Acties geldig van 18/06/2022 t.e.m. 23/06/2022 zolang de voorraad strekt.

Van een enkel solitair exemplaar tot een uitbundige bloemenzee met verschillende in een rij: er is een hortensia voor iedere tuin. Hun indrukwekkende bolvormige bloemen zorgen voor een verrassende bloemenpracht van het vroege voorjaar tot het late najaar! 
Een bonte tuin vol kleur bereik je dan weer dankzij onze weldadig langbloeiende geraniums! Ze zijn perfect voor wie weinig tijd heeft voor de verzorging van planten, maar wel graag ladingen bloemen ervoor terugkrijgt! Op tijd een slok water zodat de potgrond niet uitdroogt, regelmatig wat gezonde plantenvoeding en het weghalen van uitgebloeide bloemetjes kosten je maar een paar minuten tijd! 
Maak je het jezelf liever nog gemakkelijker? Lavendel hoef je in goede omstandigheden geen voeding of water te geven, een echte sterke zomerbloeier dus!  

Kies nu jouw nieuwe, kleurrijke vrienden uit onze eenjarige bloeiers, terrasplanten of vaste planten en snuif de hele zomer lang de zoete bloemengeur op. 
 
Facebook
YouTube
Instagram
*Prijzen, promoties en acties in deze nieuwsbrief zijn enkel geldig in Groendekor.
Copyright © 2022 Groendekor Tuincentrum bv, All rights reserved.Verander uw gegevens of schrijf u uit.