Copy
IN DEZE EDITIE:

- ICT-poll
- PowerBI is de toekomst
- Veel voordelen met SharePoint Online
- Extra beveiliging met Microsoft Authenticator
Pijl solutions bv
Uitgave #49: Februari 2023

Poll ICT-kennis!

Haal meer uit uw (bestaande) software

Bent u benieuwd hoe u het meeste uit uw ICT kunt halen en hoe we daarbij kunnen helpen? Vul dan deze ICT-poll in van 2 minuten.
 
Met vier simpele vragen, komt u te weten hoe u meer uit uw (bestaande) software kunt halen.
 
Klik hier om naar de poll te gaan!

PowerBI is de toekomst

Snel en efficiënt data verzamelen en rapporteren

Pijl Solutions_PowerBI
Tegenwoordig beschikken organisaties over een groeiende hoeveelheid data en applicaties. Het rapporteren over deze data kan veel tijd en handwerk kosten. Met PowerBI bespaart u tijd en moeite, omdat u geautomatiseerd overzichten kan creëren in bedrijfsresultaten, -beleid en -budgetten.

PowerBI is de toekomst
Microsoft Power BI is dé oplossing van Microsoft voor het slim en efficiënt verzamelen en rapporteren van data. Door de koppeling te maken met uw huidige bedrijfsdata in Power BI, wordt het mogelijk om overzichtelijke dashboards en rapportages te creëren. Zo heeft u altijd live-data op één plek en direct inzicht in al uw bedrijfsprocessen.
 
Integratie met KING Software en Office 365
PowerBI werkt daarbij perfect samen met uw KING-administratie, Office 365 applicaties of met overige ERP-systemen. Hierdoor heeft u alle data tot beschikking en bepaalt u zelf wie welke informatie te zien krijgt. De juiste informatie verdeeld per vestiging, afdeling of persoon.

Slimme weergaves per bedrijfsproces
Wilt u een unieke weergave per bedrijfsproces? Er is van alles mogelijk. Pijl solutions heeft deze processen voor zowel klanten als intern gebruik ingericht. In onze bijgevoegde foto kunt u een krachtig voorbeeld zien!

Bekijk de website voor meer informatie over PowerBI!
 
Alles over PowerBI

SharePoint Online: het nieuwe samenwerken

Eenvoudig bestanden delen, ongeacht locatie

Het werken met Office 365 en SharePoint Online biedt veel voordelen tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Benieuwd wat deze ontwikkelingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Lees verder!

Krachtig en dynamisch platform
Microsoft SharePoint is een krachtig en dynamisch platform voor al uw kennis- en documentbeheer. Hiermee kunt u overal veilig, productief en efficiënt samenwerken. Dit op ieder gewenst moment, vanaf elke browser en op ieder apparaat. 

Eenvoudig bestanden delen en samenwerken
Met een simpele interactie, kunnen gebruikers sites, mappen en individuele documenten delen met interne en externe gebruikers. Daarbij werkt u gemakkelijk samen in hetzelfde document én geniet u van versiebeheer.
 
Ongebonden aan locatie
Eén van de grotere voordelen van SharePoint is dat het beschikbaar is in de Cloud. U heeft toegang tot alle Office 365 apps via uw desktop, tablet, smartphone of laptop ongeacht de locatie. Zo kunt u onderweg eenvoudig Documenten scannen met OneDrive of een PowerPoint presentatie afronden. 

Meer weten over het gebruik van SharePoint? Lees verder op onze website!
 
Lees meer over SharePoint

Extra beveiligd met Microsoft Authenticator

Zet tweestapsverificatie correct in voor uw organisatie

Pijl Solutions_MFA
Nu onze dagelijkse werkzaamheden steeds meer online plaatsvinden, is het belangrijker dan ooit om onze persoonlijke informatie te beveiligen. Om te voorkomen dat deze privégegevens in verkeerde handen vallen, biedt Microsoft 365 een extra laag security, namelijk de Microsoft Authenticator-app.

Beveilig uw zakelijke informatie
Om een extra beveiligingslaag toe te voegen aan uw huidige Microsoft 365-accounts, kunt u met de Microsoft Authenticator-app een extra stap toevoegen tijdens de aanmelden, zoals het verstrekken van een eenmalige code die wordt gegenereerd via de authenticator-app.
 
Werk moeiteloos samen
De Microsoft Authenticator-app sluit naadloos aan op uw huidige Microsoft 365-abbonement en is ook inzetbaar voor externe toepassingen. Bovendien maakt de app ook back-ups van al uw inloggegevens.

Wilt u advies over de toepassing van MFA binnen uw bedrijf? Neem gerust contact op met één van onze technische adviseurs.
 
Ontdek de voordelen van MFA

Nog meer op de hoogte blijven?

Volg Pijl solutions op LinkedIn
Website
Website
Copyright © 2023 Pijl solutions b.v., All rights reserved.


uitschrijven voor nieuwsbrief   
E-mailinstellingen wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp