Copy
Anders Stress is geboren!
View this email in your browser

Anders Stress is geboren!

Bedankt voor jouw aanmelding...

Op 7 en 8 maart 2015 hebben wij het heuglijke feit mogen vieren: Anders Stress is geboren! Op de ComplementairVakbeurs in Hoevelaken hebben we de eerste geïnteresseerden gesproken en toegevoegd aan de lijst, die hopelijk nog vele holistisch werkende gezondheidsprofessionals rijker zal worden.

De hoofddoelen van Anders Stress zijn kennisdeling onderling, visieverspreiding van een andere visie op (de begeleiding van) stress en burn-out en zichtbaarheid creëren voor de professionals. Bij zichtbaarheid kun je denken aan het bedrijfsleven, onderwijs, zorgsector, overheidsinstellingen en het grote publiek dat zich steeds meer bewust wordt van de eigen verantwoordelijkheid voor hun gezondheid.

Werkstress kost de maatschappij jaarlijks 4 tot 5 miljard euro. Help jij mee dit bedrag te verlagen door mensen en organisaties bewust te maken van andere wegen die meer consequente resultaten opleveren dan de aanpak die nu geboden wordt?

Op 5 juni organiseren we onze eerste bijeenkomst, waarin we de visie van Anders Stress toelichten en het strategische plan voor de toekomst presenteren. En natuurlijk doen we in die bijeenkomst al aan kennisdeling. Ontmoeten wij jou daar?
Inschrijven...

 

Marja van der Ende & Margriet Udding 

Bijeenkomst 5 juni

Kom jij ook naar de bijeenkomst van Anders Stress op vrijdagmiddag 5 juni van 13:00-16:00? In deze bijeenkomst leren we elkaar beter kennen door te netwerken, delen we onderling kennis over stress en de holistische aanpak daarvan en presenteren wij onze toekomstplannen.
Meer informatie...
Inschrijven...

De locatie is nog onbekend, maar zal naar verwachting midden Nederland zijn (rond Utrecht). 

Het programma is nog niet compleet. Wil jij jezelf en je werkmethoden bij stress laten zien in een korte presentatie van 15 minuten? Vul dan in het inschrijfformulier bij 'bijzonderheden' in wie je bent, wat je wilt delen en waarom. Alvast bedankt voor je actieve bijdrage!

 

Wie zijn wij?

Anders Stress bestaat uit initiatiefnemer Marja van der Ende (rechts) en Margriet Udding (links).

Over Marja:
Sinds 2005 heeft Marja een praktijk voor mensen met (werk)stress en ADHD. Zij noemt zichzelf Blokkade-eXpert en past een combinatie van massages, orthomoleculair voedingsadvies en stressontladingsoefeningen toe. Deze combinatie is ontstaan uit een breed scala aan beroepsopleidingen en eigen ervaringsdeskundigheid met burn-outsituaties. Naast haar praktijk deelt Marja haar achtergrond in marketing en ondernemerschap met haar collega's in de vorm van starters-, marketing- en social mediatrainingen.

Over Margriet:
Margriet is docent aan het Zadkine College in Rotterdam. Naast haar werk ondersteunt ze anderen met haar veelzijdigheid: van catering tot en met marktonderzoek, van workshops geven tot en met organiseren van bijeenkomsten voor Anders ADHD en Anders Stress. Ze is neurofeedback- en orthomoleculair therapeut.

Marja en Margriet hebben elkaar leren kennen tijdens de studie Orthomoleculaire Geneeskunde. Sindsdien hebben ze contact gehouden. Door de groei van netwerkplatform Anders ADHD (inmiddels 3 jaar jong) heeft Marja Margriet gevraagd haar te assisteren bij de opbouw en organisatie van deze netwerken.

De kracht van collectiviteit...

Wil jij deze informatie delen?

Het netwerkplatform Anders Stress haalt haar meerwaarde uit de kracht van collectiviteit. Hoe meer holistisch werkende gezondheidsprofessionals zich aansluiten, hoe meer kennis we onderling kunnen delen en hoe beter we zichtbaar kunnen worden onder een groot publiek. 

Wil jij deze nieuwsbrief delen met andere professionals, bijvoorbeeld studiegenoten, leden van de beroepsorganisatie waar je bent aangesloten en in je eigen relatienetwerk, op sociale media?

Anders Stress heeft ook een Facebook pagina waar wij artikelen die we tegenkomen over (werk)stress en burn-out met jullie gaan delen. Ook jij kunt delen in die groep.

Lid worden van de Facebookpagina...

 

Copyright © 2015 Anders Stress, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp