Copy

BESTE <<First Name>>,

Dit schrijvend zitten wij met 5 bestuursleden in het vliegtuig. Op weg naar Marrakech voor een side by side ontmoeting met de Ladies van Marokko. Zij vieren hun 15e anniversary samen met 50e verjaardag van de Tafel van Marokko. Tijdens zo'n ontmoeting voel je weer hoe hecht Ladies' Circle is en hoe waardevol deze contacten zijn. Tegelijkertijd is het voor ons als Bestuur, goed om de tijd te hebben lopende zaken te bespreken. Zeker nu we weer richting de ALV gaan. Eind van de maand staat alles weer in het Las en kunnen jullie je als Circle weer voorbereiden. Wij hopen heel veel Ladies te zien op 25 mei in Leeuwarden! 

 


Lieve Ladies,

Namens de ALV-Commissie heten wij jullie van harte welkom op 24, 25 en/of 26 mei voor het jaarlijkse ALV/AGM weekend in Leeuwarden.
  • Vrijdag 24 mei start het weekend met een gezamenlijke welkomstborrel 
  • Zaterdag 25 mei ieder z’n eigen ALV/AGM met s’avonds een gezamenlijk galadiner en gala.
  • Zondag 26 mei time to say goodbye of nog even de stad in misschien?

Maak er een mooi weekend van want naast elkaar ontmoeten heeft de stad Leeuwarden ook veel te bieden! Jij komt toch ook? Meld je nu aan!

Kijk voor info, boeken tickets en inschrijving op www.itgietoan2019.nl

Lustrum Commissie

In 2020 bestaat LCNL 45 jaar! Dit verdient natuurlijk een feestje. Een aantal Ladies van LC35 Alblasserwaard en een Lady van LC64 de Baronessen hebben er heel veel zin in om van deze gebeurtenis een super mooi event te maken! De datum, wat er gaat gebeuren en de precieze locatie worden later bekend gemaakt. Wij stellen nu graag vast de 6 Ladies van de commissie aan jullie voor:


Boven: Connie, Anita, Eveline; onder: Mariska, Sylvia, Yvette(LC64)

Early-bird AGM LCI Rotterdam verlengd!

De AGM-commissie is overweldigd door de hoeveelheid aanmeldingen voor het verstrijken van de early-bird periode. Om dit te vieren hebben ze de early-bird verlengd met een maand. Tot en met 31 april kun je je dus inschrijven voor de AGM met de early-bird fee. 
Daarnaast is vanaf nu ook het gala only ticket te boeken voor degene die alleen bij het gala aanwezig wil zijn. 

| Let op | Belangrijk | Let op | Belangrijk | Let op |

Stukken ALV
Op 25 april a.s. worden de stukken voor de ALV in het LAS gezet. Deze staan in de kennisbank, map ALV 2019. Er zal ook gestemd moeten worden voor een aantal zaken. Als jouw Circle niet aanwezig is op de ALV is het mogelijk om een andere Circle te machtigen voor jullie stem. Download hiervoor het machtigingsformulier. Ook deze vind je in de kennisbank, map ALV 2019. Tevens staat de toelichting op de stemprocedure in het LAS.

Denken jullie aan het jaarverslag?
Alle Circles hebben pas het jaarverslag toegestuurd gekregen om in te vullen namens je Circle. Aan de hand van deze relevante informatie kunnen wij als Bestuur deze analyseren en eventueel benutten voor de plannen voor volgend jaar. Het is fijn om te weten hoe wij Circles nog beter kunnen ondersteunen en faciliteren. Waar zit de behoefte van Ladies/Circles? Hoe blijven we steady groeien? Tips en adviezen van al die kundige Ladies in het land zijn fijn en zeer welkom! Graag zien wij ze voor 1 mei ingevuld.


Kortingsformulier AGM Rotterdam 2019 (ook oudladies!)
Kom jij naar de AGM in Rotterdam, boek je de Fullpackage en ben je een Nederlandse (oud-) Lady? Dan kan je bij LCNL € 50 korting aanvragen. De € 50 korting betalen we uit na het evenement. Het kortingsformulier vind je hier. Je komt op een Google formulier terecht en niet in het LAS.
**Let op: verwar de korting niet met een aanvraag voor het nationaal travelfund. Aangezien de AGM in Rotterdam plaatsvindt en dit niet in het buitenland is, kan je voor deelname aan de AGM geen nationaal travelfund aanvragen. Je kan hiervoor dus geen aanvraag doen in het LAS.

Wat wordt het nieuwe NSR-project in 2020/21?

Ladies, er is bijna 1 jaar voorbij en daarmee zitten we nog volop in onze huidige NSR! Tegelijkertijd is dit ook het moment om na te gaan denken over een nieuw NSR doel, de aanlevertermijn is 1 december van dit jaar. En dat geeft ons allen gelegenheid om nieuwe NSR doelen voor te dragen. Mocht je meer informatie daarover willen, kun je contact met ons opnemen. Ook de huidige of voorgaande NSR-teams kunnen je erover vertellen.

Het mooie moment van die enorme cheque voor Make a Wish, dat gunnen we NF ook. En een toekomstig doel waar we ons allen voor inzetten, dat blijft een bijzondere verbintenis met ons als Ladies en de enorme betrokkenheid bij een landelijk gekozen doel!

Ladies Circle International


Historybook

Omdat LCI 60 jaar bestaat, wordt er een historybook gepubliceerd. Pre-orders zijn nu te plaatsen!
Het boek kost € 20,- en alle winst gaat naar het Internationaal Service Project 2019/2021. 

Please find the link to the Pre-Order Form here.

Hulp gevraagd!

Ook vraagt LCI om hulp. Zij zijn op zoek naar Ladies voor verschillende projecten in onder andere Branding, Regional chairpersons en Legal structure. Vind de informatie in de nieuwsbrief van Ladies' Circle International. 

Lieve Ladies,

En speciaal: lieve nieuwe besturen van alle Circles van Nederland: gefeliciteerd!
Wij hopen dat jullie met elkaar een inspirerend jaar tegemoet gaan, waarin ook plaats zal zijn voor ons landelijk goede doel: Stichting Neurofibromatose. Dit is ook de boodschap van het filmpje dat wij per email aan de besturen zullen sturen en dat nu al te zien is op Facebook en Instagram:

Het doet ons goed dat ons nog steeds via email, Facebook e.d. berichten bereiken over jullie acties voor NF. Zo organiseerde LC de Markiezinnen een verkoop van paaseitjes en bundelen LC Tilburg en LC Oisterwijk de krachten tijdens een actie voor NF op een basisschool.

Van LC de Haar hoorden wij over een groot en nieuw initiatief dat zij binnenkort lanceren. De Ladies aldaar benaderen horecagelegenheden met de slogan:
Gezocht: betrokken horecaondernemers die stichting Neurofibromatose helpen steunen. Schenk water met een doel. Door een NF-Wij schenken water met een doel flessenlabel te hangen om elke verkochte fles water (plat bruisend, kraan) steunt de gast van het betreffende café, restaurant of lunchroom de actie van Ladies Circle De Haar. Van iedere verkochte fles komt €1,50 ten goede aan NF. Door middel van een NF-tentcard en/of poster weten de gasten dat de horecagelegenheid dit doel steunt en via de QR- code en website kunnen ze meer over NF lezen. De actie kan met gemak door andere Ladies Circles worden gekopieerd en uitgerold. Heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met LC De Haar of check binnenkort de website www.wijschenkenwatermeteendoel.nl Wij zijn heel dankbaar voor grootschalige initiatieven als deze en hebben deze heel hard nodig om de beoogde doelstelling te halen. Wij vragen jullie daarom om te brainstormen over vergelijkbare acties.
Aarzel daarbij niet om ons te benaderen met vragen over neurofibromatose of neem een kijkje op onze website: http://nsr.ladiescircle.nl
Let’s beat NF!

Belangrijke data

ALV 2019: 25 mei 2019, WTC in Leeuwarden
AGM LCI 2019: 29 augustus t/m 1 september 2019, Rotterdam
MTM 2020: 24-26 januari 2020, Wenen
VOL 2020: 1 feb 2020, Lexmond
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ladies' Circle · Bilthovenseweg 31 · De Bilt, NL 3731 JA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp