Copy
Veure aquest correu al navegador

Aquesta nit tanquem la campanya electoral. Els 16 de Junts l’hem viscuda amb una enorme il·lusió. Dic els 16 perquè tots els integrants sense excepció de l’agrupació d’electors ens hem implicat a fons en la campanya.

Volíem fer arribar el nostre programa electoral cuinat a foc lent al màxim de veïns i veïnes [llegeix-lo aquí, sisplau, si encara no ho has fet]. I volíem fer-ho reflectint la manera com creiem que s’ha de treballar pel poble: amb dedicació, esperit constructiu, alegria i molta seriositat. I així ho hem fet.

Ho vaig dir al debat electoral: “Valoro l’experiència. Tinc un gran respecte pels que han governat, i més en temps de crisi. Però crec que ara mateix pesa més la capacitat de reformar. És per això que als vells partits, als veïns de Tiana, us demanem: deixeu-nos passar, deixeu-nos passar, sisplau, volem dedicar els millors anys de la nostra vida al nostre poble”.

La nostra experiència és el compromís cívic permanent amb el poble.

La nostra experiència és l’ambició de voler fer les coses ben fetes i de fer-les ben fetes.

Però només amb l’experiència no n’hi ha prou. El que m’agradaria destacar del nostre equip –de l’agrupació de veïns i veïnes de Tiana que presentem un projecte polític per donar un gir a l’Ajuntament– és la capacitat de treball.

Si no tens empenta, decisió i creativitat per tirar endavant els projectes, no tiraran endavant. I aquest és un dels nostres principals actius. Experiència, preparació, esperit crític, capacitat de reformar i capacitat de treball. Sense aquests valors no hauríem pogut fer la campanya electoral que hem fet i per la qual tanta gents ens felicita. Avui ‘El Punt Avui’ en fa un reportatge.

Ens atura la gent pel carrer, ens envien missatges al WhatsApp de Junts, ens deixen notes al Facebook… I ens diuen: “Jo us voto, però no em falleu després”.

No us fallarem. Gràcies per acompanyar-nos aquests quinze dies tan i tan especials.

Isaac Salvatierra, cap de llista de Junts per Tiana
Aquesta és la llista electoral de Junts per Tiana a les eleccions municipals d'aquest diumenge 24 de maig. Estem preparats. I ho farem JUNTS.

Vine a conèixer per què Junts és millor. Aquest divendres, a les 21 hores, tanquem la campanya amb un acte a la Sala Albéniz. El cap de llista, Isaac Salvatierra, exposarà els punts claus del programa que Junts vol executar en el cas que arribi al govern de la vila. T'hi esperem!

LA PRIMERA CAMPANYA JUNTS!

Durant 15 dies hem viscut i hem fet viure al poble la nostra primera campanya electoral. L’hem concebut com un mirall de la manera que creiem i volem que s’ha governar el poble. I molta gent ha respost de la millor manera: omplint els actes. N’hem fet molts i mai ens heu deixat sols. (Segueix llegint)

LLEGEIX EL REPORTATGE DE JUNTS A EL PUNT AVUI

"La dotzena de veïns que s'hi han aplegat l'escolten amb atenció i l'interpel·len sobre temes que els interessen, com ara la promoció de les empreses locals i la supressió de barreres arquitectòniques. Fins i tot el gat de la mestressa ho escolta amb atenció. Un cop acabada la sessió, cal preguntar si les explicacions els han convençut. 'El meu vot i el de la meva família, ja els tens”, diu una de les assistents'". (Segueix llegint)

LLEGEIX EL NOSTRE PROGRAMA ELECTORAL


Encara no l'has rebut a casa? Envia'ns un missatge a junts@juntstiana.cat i te'l farem arribar. També el pots llegit al web.

Un poble més transparent.
Un poble més viu.
Un poble més verd.

Descarrega't el programa en pdf

 
[VÍDEO] Entrevista a Isaac Salvatierra: "Volem guanyar les eleccions per tirar endavant el nostre model de poble"
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram


Dona't de baixa    Actualitza preferències 

Email Marketing Powered by Mailchimp