Copy
Veure aquest correu al navegador
Volíem que la nostra campanya electoral reflectís la nostra manera d'entendre el poble. Dissabte vam explicar la Tiana viva fent-la viva, i diumenge, la Tiana verda, trepitjant-la, caminant per les masies. Hem arrencat la campanya electoral i estem molt contents de la resposta dels veïns i veïnes de Tiana. Ja podeu consultar el programa a la web. També us l'enviarem a casa. Només us demanem 20 minuts del vostre temps. Gràcies de tot cor. Estem preparats. I ho farem JUNTS.
[VÍDEO] Entrevista a Isaac Salvatierra: "Volem guanyar les eleccions per tirar endavant el nostre model de poble"

LLEGEIX EL NOSTRE PROGRAMA ELECTORAL


El rebràs d'aquí uns dies a casa, però ja el pots llegir des de dijous al nostre web. 3 eixos i un compromís:

Un poble més transparent.
Un poble més viu.
Un poble més verd.

Descarrega't el programa en pdf

 

EXPLIQUEM EL POBLE VIU FENT-LO VIU!


Dissabte, quatre petits concerts van donar vida al centre comercial del poble durant la presentació de l'eix Un poble més viu. Un exemple de la Tiana viva que volem i  del projecte de Junts per Tiana.

EXPLIQUEM EL POBLE VERD TREPITJANT-LO!


Diumenge vam fer una caminada per les masies de Tiana per conèixer el nostre entorn i el nostre passat. Durant la ruta vam explicar l'eix Un poble més verd.

"NO US VULL DEMANAR EL VOT, ME'L VULL GUANYAR"


Junts per Tiana va arrencar la campanya electoral a can Parxet. Un centenar de veïns i veïnes van ser els primers a conèixer i llegir el programa electoral.

'TUPPER JUNTS'


Vols que t'expliquem el programa a casa? Només ho has de dir. Reuneix un grup de veïns o amics i envia'ns un WhatsApp al 638 41 60 71. Nosaltres portem les pastes i el te.

JUNTS FEM POBLE


Diumenge, 17: Festa al parc Joan Armengol. Tot un dia d'activitats i música amb botifarrada inclosa. Podeu reservar els tiquets a través del web de totSuma. Dimarts al matí també en vendrem a la plaça de la Vila.
Ajuda'ns
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram


Dona't de baixa    Actualitza preferències 

Email Marketing Powered by Mailchimp