Copy
Avaa selaimessa
Hyvä asiakkaamme

Vaikka epävarmuus jatkuu, toivoa ei kannata menettää. Täytyy jaksaa luottaa tulevaan. Se vaatii toki realismia, mutta ennen kaikkea se vaatii toimia.
 
Yhteiskunta on tullut yrityksiä hienosti vastaan monin tavoin. Pidän erittäin tärkeänä, että nyt annetaan yrityksille suoraa avustusta, ei pelkästään lainaa. Päättäjien viesti on rohkaista yrittäjiä edelleen yrittämään ja jatkamaan elinkeinoaan. Työllistymään ja työllistämään.
 
Avustukset ovat ensiapua, mutta loputtomiin ei tukea ole saatavissa. Rohkaisenkin miettimään uusia tapoja tehdä asiat sekä koronapandemian aikana että sen jälkeisessä maailmassa. Moni asia varmasti muuttuu pysyvästi, joten nyt jos koskaan tarvitaan luovia ideoita. Muiden yrittäjien kanssa kannattaa vaihtaa ajatuksia – yhdessä tuumaamalla saattaa syntyä loistavia ratkaisuja.
 
Jos tilanne vaatii lomautuksia, ovatko käytännöt sinulle selviä? Mietityttääkö, millä aikataululla keskusteluissa voi edetä tai mitä asioita niissä pitää ottaa huomioon? Olemme avanneet keskitetyn puhelinpalvelun, jossa asiantuntijamme auttavat sinua. Jätä soittopyyntö osoitteella tyosuhdeneuvonta@talenom.fi tai oman palkanlaskijasi kautta.
 
Oheisella videolla https://bit.ly/3bOtxpx Juuli Ahosola kertoo lyhyesti ja kansantajuisesti, mitä tukea on saatavissa. Muista vierailla myös korona.talenom.fi -sivustolla. Toivottavasti näistä on sinulle apua.
 
Olemme täällä sinua varten. Yhdessä selviämme tästä.
 
Toivoa tulevaan,

Toimitusjohtaja
Otto-Pekka Huhtala
Talenom Oyj

 
Nyhetsbrev på Svenska
Newsletter in English

Yrittämisen Iloa

www.talenom.fi

Peruuta uutiskirjeen tilaus | Muuta tietojasi
Twitter
Facebook
LinkedIn
Email