Copy
Avaa selaimessa
Bästa kund,

Fastän osäkerheten fortsätter så skall vi inte mista hoppet. Vi måste orka tro på det som kommer. Det kräver dock realism, men mer än allt annat så krävs det handling.
 
Samhället har kommit emot företagen på många olika sätt. Jag anser att det är mycket viktigt att företagen nu får direkta bidrag, inte bara lån. Beslutsfattarnas budskap har varit att företagarna skall fortsätta med företagandet och upprätthålla sin näring. Vara sysselsatta och sysselsätta.
 
Bidragen är första hjälp, dessa räcker dock bara en bit på vägen. Därför uppmuntrar jag er till att fundera på nya arbetssätt både nu under coronaepidemin och även till tiden efter. Många saker kommer säkert att förbli det nya normala, så nu on någonsin behövs kreativa idéer. Ta kontakt med andra företagare och byt litet tankar – tillsammans kan ni skapa lysande lösningar.
 
Om läget kräver permitteringar, är tillvägagångsätten klara för dig? Funderar du på med vilken tidtabell diskussionerna kan framskrida och vilka saker borde man beakta? Vi har öppnat en centraliserad telefontjänst där våra sakkunniga hjälper dig. Lämna ett ringbud via tyosuhdeneuvonta@talenom.fi eller ta kontakt med din löneräknare.

I videon bakom länken  https://bit.ly/3bOtxpx  berättar Juuli Ahosola kort och koncist vilka bidrag som förtillfället finns att tillgå. Kom även ihåg att gå in på korona.talenom.fi -sidan. Hoppas att dessa kan vara till hjälp.

Vi finns här för dig. Tillsammans kommer vi att klara detta.
 
Med förhoppningar om framtiden,

Verkställande direktör
Otto-Pekka Huhtala
Talenom Oyj

 

Yrittämisen Iloa

www.talenom.fi

Peruuta uutiskirjeen tilaus | Muuta tietojasi
Twitter
Facebook
LinkedIn
Email