Copy
Avaa selaimessa
Bästa kund,

De första coronaveckorna har vi nu bakom oss. För många har livet förändrats och är väldigt annorlunda jämfört med tidigare och i tankarna snurrar alla möjliga bekymmer. Påsken för förhoppningsvis med sig en liten andningspaus mitt i krisen.

Corona har drabbat olika branscher på olika sätt, och den ekonomiska situationen för företag inom samma bransch kan också variera mycket. Baserat på diskussioner med företagare och feedbacken från dem, har det dock varit ett nöje att se, hur många som också sett nya möjligheter i situationen. Naturligtvis prövas tilltron, men hoppet har inte gått förlorat.

På Talenom funderar vi mycket på hur vi skall kunna hjälpa våra kunder. Den senaste handräckningen är att tillhandahålla en kreditbeslutstjänst till halva priset. Erbjudandet gäller till slutet av maj. När du får tillgång till dina egna kunders kreditinformation är riskminimeringen lättare. Tjänsten finns på Talenom Online. Den är väldigt enkel att använda: du anger endast kundens FO-nummer i tjänsten, så du får den mest uppdaterade informationen på marknaden om kundens betalningsförmåga, direkt till din e-post.

Och nog har du väl redan bekantat dig med webbplatsen korona.talenom.fi? Där hittar du den senaste informationen om rådande läge, i en passligt kortfattad form. Det lönar sig att ta en titt.
 
Med tillförsikt,

Verkställande direktör
Otto-Pekka Huhtala
Talenom Oyj

 

Yrittämisen Iloa

www.talenom.fi

Peruuta uutiskirjeen tilaus | Muuta tietojasi
Twitter
Facebook
LinkedIn
Email