Copy
#aktivitusiform
Visa detta mail i din webbläsare

Aktivitus Iform - Så det syns!

Aktivitus Iform är en kombination av en personlig och tydligt utformad kostplan samt en genomtänkt styrke- och konditionsträning. En starkare och mer träningsvillig kropp med lägre kroppsfett är resultatet. Vi tror på långsiktighet och därför ingår en normaliseringsplan. Allt för att upprätthålla resultat efter avslutat program. Du når och bibehåller ditt livs form!

LÄS MER OCH BOKA AKTIVITUS IFORM

Johan Hasselmark om Aktivitus Iform

Jag själv var och är oerhört skeptisk till det här, både ur ett prestationsperspektiv och ett hälsoperspektiv. De här programmen bygger ju egentligen på bodybuilding-upplägg från 80-talet, så det är ju inte så att de inte är beprövade eller inte ’fungerar’. Men för gemene man är de minst sagt hårda. Man har tagit ett koncept som är till för folk som bygger muskler, med ett slutmål att de skall kunna stå på en scen med minimalt kroppsfett. Sedan blir det ett abrupt avslut och tillbaka i gamla vanor igen. Ofta får man höra att folk lägger ett par veckor på att kompensera och äta obegränsat med mat och dricka vin, för att sedan vara tillbaka där de började. Med den skillnaden att om de är konditionsidrottare har de inte orkat träna, så de är sämre än innan, plus att man har misshandlat sin kropp.

Man gör ingen bestående livsstilsförändring och detta leder i princip alltid till tillbakagång till startläget. Med Aktivitus Iform kommer du kunna bibehålla sin goda form du byggt upp och dessutom kommer du kunna träna kondition under resan du gör. I vårt program har vi en normaliseringsfas sista veckorna som gör att du kommer ut i andra änden med vanor som du kan och vill bibehålla. Aktivitus Iform är långsiktigt men ändå skapat för att ge häpnadsväckande resultat under kort tid.

LÄS MER OCH BOKA AKTIVITUS IFORM

Vad säger våra kunder?

Nu vet jag vad jag sökt hela tiden: Att känna mig ”fit” och inte bara träna mycket. Det som hänt under de 10 veckorna som varit är grymt. Tappat vikt, blivit starkare och löpningen går lättare än någonsin. Jag har fått förståelse för kost och energitillförsel.

Peter Kaltenbrunner, Göteborg

Jag har inte varit i den här formen sen jag var 20.

Göran Andersson, Sthlm Älvsjö

Jag vägde 56,9 (-5 kg) och hade 14% (-8 %) i kroppsfett efter 12 veckor. Upplevde träningen så mycket lättare och presterade bättre än tidigare. Alla klarar av detta och den stora utmaningen är att hålla sig kvar efter avslutat program/period. Kommer köra detta igen och rekommenderar det varmt

Marias Eriksson, Stockholm

Ingångsvärden var 73kg och 15% fettprocent. Resultatet efter 12v var markant, vikt 68,5kg och 8,9% fett. Sammanfattningsvis upplevde jag en bättre träningseffekt samt att jag var mycket piggare och kände mig mycket starkare och stabilare i kroppen. 

Mikael Hanell, Stockholm

LÄS MER OCH BOKA AKTIVITUS IFORM

PERSONLIGT KOSTUPPLÄGG

Aktivitus Iform hade under planeringsstadiet arbetsnamnet ”Atletiskt basprogram” då vi eftersträvade effekten av förbättrad träningsrespons i kombination med viktnedgång. Aktivitus Iform kommer att ge dig en bättre atletisk grundfysik, bättre träningsrespons och om du önskar även viktnedgång/lägre fettprocent. Detta sker genom att du kombinerar din konditionsträning med styrketräning och en individuellt anpassad och periodiserad diet med kolhydratintag anpassat efter din konditionsträning.

LÄS MER OCH BOKA AKTIVITUS IFORM
Facebook
Website
Instagram
Email
LinkedIn
KONTAKTA OSS IDAG
010-1309350

info@aktivitus.se
www.aktivitus.se

Välkommen att följa och kommunicera med oss i våra digitala kanaler. Lämna feedback till oss om våra tjänster, missa aldrig ett erbjudande eller event och dela gärna vidare vårt innehåll i ditt egna nätverk.

#dinkonditionvårstyrka
Facebook
Instagram
LinkedIn
Vimeo
Copyright © 2019 Aktivitus All rights reserved.
Vill du ändra dina inställningar gällande dessa e-postmeddelanden?
Om du önskar kan du uppdatera dina inställningar eller avsluta din prenumeration