Copy
Waarom krijg ik dit?
Bekijk dit bericht in uw browser.
Nieuwsbrief stichting CharityCycling.nl
Nummer 07 - 2018

Fietsers: Ton Erkelens, Jan van der Giessen, Henri Hafkamp, Jan de Leede, Jaap-Willem Platschorre, Reinier Platschorre, Adriaan Pons, Marco Rietveld en Wilco Schellevis
 
In deze nieuwsbrief
Voorwoord
In het zonnetje: Onze sponsors
- Onze tochten
- Financiën
 
 
Voorwoord

Beste familie, vrienden en kennissen.

Het is al weer een poosje geleden dat de laatste nieuwsbrief verstuurd is. De vakantie is inmiddels weer verstreken en hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad onder prachtige zomerse omstandigheden. In de vakantie is er door sommige teamleden goed gebruik gemaakt van de vrij tijd en zijn er serieuze klim-trainingen gedaan in het buitenland. Legendarische bergen zoal Stelvio, Galibier en Alpe d”Huez zijn beklommen. Ook bij de Franse Pyreneeën, Toscane en in het altijd winderige Zeeland zijn de nodige kilometers gemaakt. Al deze kilometers zijn zeer nuttig geweest om ons voor te bereiden op de komende uitdaging die ons binnenkort te wachten staat. 22 September is het zo ver. De Mont Ventoux beklimmen voor Woord&Daad om bij te dragen tegen de kind slavernij in Haïti. (Klik hier voor meer informatie)

Woensdag 20 september hopen wij te vertrekken met ons team om deze mooie sportieve prestatie te gaan behalen. Met nog een klein laatste steuntje in de rug om ons gewenste sponsorbedrag te  halen zijn wij er helemaal klaar voor. Vindt u het leuk om ons nog een laatste zetje bergop te helpen klik dan hier.

Sportieve groet namens Team Charity Cycling,
Jan de Leede


Munter Tuinprojecten
Munter Tuinprojecten bestaat uit een gedreven team van vakmensen op het gebied van realisatie en onderhoud van exclusieve tuinen. 
We zijn naast hovenier en tuinontwerper ook specialist in de realisatie van natuurlijke zwembaden en zwemvijvers met het Biotop-livingpool systeem. 
We bestaan al sinds 1940 en begonnen aan de Pruimendijk in Ridderkerk is het bedrijf in 2014 overgegaan naar een nieuw pand aan de Oudelande 9. 
Door de jaren heen is het bedrijf steeds meer gegroeid in kennis en ervaring. Binnen ons team heeft ieder zijn eigen specialistische kennis en talenten. Hierdoor zijn wij in staat complexe en exclusieve tuinen in eigen beheer te realiseren en in topvorm te houden.  
We werken efficiënt en gericht op het complete eindresultaat.
  
Dat is onze passie. Mooie tuinen realiseren en onderhouden met tevreden opdrachtgevers.

Munter Tuinprojecten staat voor het creëren van je eigen wereld. 
Je eigen wereld. Het zijn de vierkante meters tussen huis en hectiek. 
Tussen buiten en binnen, moeten en mogen. Een wereld om te relaxen. Tot jezelf te komen of weg te dromen. Het is de schoonheid van planten die je gevoel raakt en je op een gewone dag blij kan maken. Zorgvuldig gerangschikt als een kunstwerk, gekleurd door de seizoenen.


Harmonie vol spanning. 

Rust, versterkt door contrast. Rijkdom, gelegen in eenvoud. Een compositie,
speciaal voor jou, omdat de rest van de wereld van anderen is. 

Een tuin van Munter is altijd je eigen wereld.

Kijk ook op www.muntertuinprojecten.nl/

Laudame Financials

Het DNA van beter
Laudame Financials is een Nederlandse zakelijke dienstverlener die tijdelijke en vaste financials bemiddelt en helpt ontwikkelen. Onze belangrijkste vaardigheid is ons inlevend vermogen in kandidaten, opdrachtgevers en het vakgebied van onze opdrachtgevers. Dat kan dankzij onze achtergrond in finance en door kritisch te zijn tijdens het selectie- en plaatsingsproces. Zo realiseren we de perfecte match en we coachen onze professionals zolang de opdracht duurt. De intrinsieke motivatie en vakkundigheid van onze ‘Laudamers’ maakt dat we in elke opdracht meer bereiken dan puur het vervullen van de opdracht. We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en onze duurzame relatie met onze mensen én opdrachtgevers.

Zoekt u een interim financial die voelt als vast? 
Laudame Financials voorziet in de vraag naar professionals op het gebied van accounting, finance of controlling. 
Wij zijn gericht op de perfecte match, want dát is belangrijk voor een langetermijnrelatie. Met onze opdrachtgevers én interimmers steken wij veel tijd en energie in het elkaar goed leren kennen.

Maar ook voor vaste bemiddeling bent u bij ons aan het juiste adres!
Lees verder op: www.laudame.nl

[terug naar boven]

Onze tochten
In de afgelopen vakantieweken hebben we voornamelijk individueel getraind.
Hieronder wat foto's voor de 'beleving'...

Frankrijk...
   
  
    

Italië..
  

  

Zeeland...
  
 
[terug naar boven]
Financiën

Onze netto-opbrengst
 
De totale netto-opbrengst is gestegen van bijna € 11.000 eind juni naar bijna € 12.000 eind augustus. De stijging is grotendeels gerelateerd aan de opbrengsten (tot op heden) voor de Simonis Wielertoertocht 2018 ten behoeve van Erasmus MC Foundation - Daniel den Hoed Fonds.

In de komende weken hopen we nog een mooie eindspurt in te zetten qua directe sponsoring voor Sport for Others! 

[terug naar boven]
Team CharityCycling wordt gesponsord door:
Hoofdsponsor:

   
Goud:

                     
                            
 
Zilver:

            
              


         


            


   

 
Brons:
                           

              

        

                                                          

[Terug naar boven]


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Charity Cycling · Schildmanstraat 2 · Hendrik-Ido-Ambacht, Zh 3342BR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp