Copy
Bekijk dit bericht in uw browser.

Nieuwsbrief CharityCycling.nl

Nummer 03 - 2015


Fietsers:         Jan de Leede, Henri Hafkamp, Jan van der Giessen, Jaap-Willem Platschorre,
                          Marco Rietveld en Reinier Platschorre

Begeleiding:  Adriaan Pons en Edwin Baggerman
In deze nieuwsbrief
Voorwoord
- Sponsors in het zonnetje

Financiën deelname CharityCycling.nl aan "Fiets voor een Huis"


Voorwoord

Beste Sponsor, familie en vrienden,

Vanwege het huidige zomerse weer en de vakantie voor de deur, houden we het kort. Lees gerust nog eens de vorige nieuwsbrieven door om te zien wat er tot nu toe al is gedaan door en binnen het team maar ook wat er mogelijk wordt gemaakt door uw financiële bijdrage! Nieuwsbrief 1
Nieuwsbrief 2

Het KT-Vision Charity Cylingteam is recent uitgebreid met Edwin Baggerman. Hij zal het team begeleiden op 22 augustus en de renners ‘ontzorgen’. Zij hebben hun handen al vol aan het fietsen.
Welkom in het team!

In deze nieuwsbrief zetten we een aantal van onze ‘zilveren sponsors’ in het zonnetje. Bedrijven en een stichting uit de regio met een prachtig verhaal. Deze sponsors hebben eveneens een mooie bijdrage geleverd aan ons team, waarvoor dank!

Dit keer geen verslag van een tourtocht of een training. Dat betekent zeker niet dat er op dat vlak niets is gebeurd. De renners moeten tenslotte wel de nodige kilometers in de benen hebben, voor de Galibier verslagen gaat worden. Er wordt wekelijks getraind en op 27 juni jl. is deelgenomen aan de Erasmus MC – Tour de Rotterdam. Voor foto’s van deze tourtocht, klik hier.

Op 11 juli gaat het team een dag naar de Belgische Ardennen om daar rond Stavelot flink wat hoogtemeters te gaan maken. Er is een route van 150km met 3300 hoogtemeters voorbereid, dus dat gaat er al op lijken! Klik hier om de route te bekijken

Over financiële prestaties is ook in deze nieuwsbrief weer een update opgenomen. Wie levert de stenen voor het volgende huis?

Hartelijke groet,
Adriaan Pons
Sponsor ons..!

Foundation Burgland Charitas
 
Foundation Burgland Charitas is de charitatieve stichting van de Burgland Groep te Stolwijk. 
“Ondernemerschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid dienen hand in hand te gaan”, aldus de directie. “Daarom hebben wij in 2004 een eigen foundation opgezet. Binnen die foundation kunnen wij zowel onze kennis en ervaring als financiële middelen inzetten.”

Ten grondslag aan de visie en missie van de Foundation Burgland Charitas ligt de Bijbelse opdracht ‘draagt elkaars lasten’. In ontwikkelingslanden werkt de Foundation samen met christelijke partnerorganisaties. Zij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten. Naast een financiële bijdrage zorgt de Foundation, waar mogelijk, voor een eigen projectmedewerker ter plaatse.

 
In de Burgland Groep zijn bedrijven verenigd, die samenwerken aan de realisatie van vastgoed. De Burgland Groep belegt in onroerend goed, ontwikkelt vastgoedprojecten en verzorgt de bouw, inclusief service en onderhoud.

Meer info: http://www.burglandcharitas.nl/ en http://www.burgland.nl/ 
 

Hoogwerkservice
Hoogwerkservice: gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en Buren en actief in verhuur en verkoop van hoogwerkers, bouwkranen en bouwliften. Van een hoogwerker huren tot knikarmhoogwerker huren en de combinatie van vrachtwagen met hoogwerker: de ideale hoogwerker zit daar ongetwijfeld tussen. Hoogwerkservice is, hoewel gevestigd in onze regio, actief in heel Nederland! Hoogwerkservice heeft een compleet assortiment hoogwerkers, bouwkranen en bouwliften om te huren. Naast een compleet en uitgebreid verhuur programma biedt Hoogwerkservice u met deze kennis ook een compleet verkoop programma. Ook na de koop van een hoogwerker blijft Hoogwerkservice voor u beschikbaar. Met een eigen servicedienst verzorgt Hoogwerkservice het onderhoud, service en keuring van de aangekochte machine. Daarnaast kan Hoogwerkservice de benodigde onderdelen leveren als u zelf het onderhoud uitvoert.

Meer info: http://www.hoogwerkservice.nl/ 

Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen
Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen is een interieurbouwbedrijf dat zich inzet voor het leveren van kwaliteitsmeubilair op maat. Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen is opgericht in 1993 door de heer W.J. Vlasblom. Na eerst gevestigd te zijn in Giessenburg is het bedrijf nu gevestigd in Bleskensgraaf. Het bedrijf verzorgt een compleet aanbod van ontwerp tot eindproduct. Dit weet het bedrijf te bewerkstelligen met geavanceerde machines en een gemotiveerd team van ontwerpers en meubelmakers die goed weten om te gaan met diverse materialen als hout, kunststof, metaal, glas en natuursteen. Zo weet het bedrijf geavanceerde technieken te combineren met het aloude vak van ambachtelijk meubelmaken.

Meer info: http://www.vlasblommeubel.nl 
Financiën
Elk steentje telt! Dank voor uw bijdrage aan de stenen voor de huizen in Bangladesh. Elke euro die u nu geeft ook direct wordt gebruikt voor een huis in Bangladesh.

De verwachte netto-bijdrage van ons team voor het project staat inmiddels op € 8.253.
 


Ook uw steentje bijdragen? Sponsor ons dan via: www.fietsvooreenhuis.nl/ktvisioncharitycycling

[Terug naar boven]

Team CharityCycling.nl wordt onder andere gesponsored door:
Hoofdsponsor

Gouden sponsors

           
 
Zilveren sponsors
             

     

        

[
Terug naar boven]