Copy
RetailTheater | Netwerkbedrijf, platform en boek
View this email in your browser
We hebben allemaal al kunnen wennen aan het zomergevoel en collectiespecialist Marloes van der Mispel doet er nog een schepje bovenop. In deze zomerse InspiratieFlash staat de vervaging tussen assortimenten, diensten en branches centraal. Blurring zorgt ervoor dat je gelijkgestemde aantrekt tot jouw winkel en Marloes geeft tips concepten die je tijdens jouw vakantie niet mag missen!
New York: Lululemon
Flatiron store
114 5th Avenue
New York, United States
 
Where sports meets casual
Health blijft hot! Lululemon is uitgegroeid van yoga kledingmerk tot een succesvol sportconcept. Sinds kort is Lululemon bezig met een live retail lab waar high-end designers kleding ontwikkelen die bij zowel casual gelegenheden als voor een sportieve activiteit gedragen kunnen worden. De winkel is een verkooppunt en een werkplek, dus je maakt het hele proces zelf mee. Kortom, een hotspot vol inspiratiemomenten!
(Bron: Lululemon New York, www.adweek.com)
Barcelona: Jaime Beriestain
Jamie Beriestain
Carrer de Pau Claris 167
08037 Barcelona
 
Een iconisch design imperium
Interieurdesigner Jamie Beriestain is beroemd voor zijn werk en vertaalt zijn visie door in een restaurant, lifestyle- en woonconcept. De blurring tussen design, verse Hollandse bloemen en horeca zorgen ervoor dat je bezoek aan dit Spaanse design imperium onvergetelijk wordt!
(Bron: Jaime Beriestain, www.tripadvisor.cu.uk)
Gent: Le Botaniste
Le Botaniste
Hoornstraat 13
9000 Gent
 
Een biologische keuken en natuurwijnbar
Le Botaniste is een healthy food concept van het bekende Le Pain Quotidien. Een concept waar heel duidelijk gekozen is voor het bieden van goede kwaliteit in een passende omgeving. Bij binnenkomst zie je direct authentieke elementen terug, zoals glazen potten en flacons van de oude apotheek die hiervoor in het pand gevestigd was. Alleen het retaildesign maakt het al de moeite waard om een kijkje te nemen. Dus ben je toevallig bij onze buren; Le Botaniste is zeker een aanrader
(Bron: Le Botaniste, www.hipsteadresjesgent.wordpress.nl)
Een kijkje in het leven van…
Elon Musk is misschien wel de opvallendste en meest gedreven zakenman van dit moment en met zijn bedrijven PayPal, Tesla Motors, SpaceX en Solar City verandert hij de wereld door op het allerhoogste niveau te innoveren. In ‘Elon Musk’, het boek van Ashlee Vance, neem je een kijkje in het leven van deze gedurfde ondernemer van Silicon Valley. Bestel het boek hier.
 

Wegens goot succes herhaald!
Na het grote succes van de eerste editie van de live Inspiratieflash op 20 juli, komt er op 29 augustus een vervolg! Tijdens de live InspiratieFlash nemen Carin Frijters en Femke Cuijpers, regisseurs van de winkelbeleving bij RetailTheater, je mee in de dynamische wereld van retail. In een inspirerende, actieve en beeldende lezing vertellen ze alles over Retail 3.0 en wat hierin belangrijk is vandaag de dag.
 
Een ticket kost slechts 14,99 euro inclusief btw per persoon en bestel je heel eenvoudig online.
Tweet
Share
Forward

Praktisch advies op maat
 Bij RetailTheater zien we de recente veranderingen in het retaillandschap als een kans om de fysieke winkel aantrekkelijker te maken.

Wil je
praktisch advies op maat? De stoomcursus RetailTheater volgen? Een klantenreis check-up aanvragen of direct aan de slag met een van onze retailstylisten?
Carin Frijters(06 22991709) en Femke Cuijpers(06 51556993) gaan graag verder in gesprek.


Neem vrijblijvend telefonish contact met ons op of mail naar info@retailtheater.nl.
RetailTheater is een initiatief van CF retail

Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Meldt u zich dan af via deze link.


 


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
RetailTheater · Wagenstraat 50a · Wagenberg, 4845 CW · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp