Copy
Nieuwsbrief Netherlands Association of South Florida (N.A.S.F.)
View this email in your browser
Vanuit de Voorzitter

Beste leden,
Het is hoogzomer in Zuid Florida en gelukkig heeft Nederland ook net de eerste tropische dagen van het jaar gehad. Dat was hoognodig tijd. Hier mag het af en toe wel eens wat minder zijn, maar wij staan elke dag op met een stralende zon in een prachtige tropische omgeving, dus laten we daar vooral blij mee zijn.

Ons volgende event is de Familiedag op zondag 18 september. Een mooi moment om elkaar weer te zien na de vakantieperiode en bij te kletsen. We hebben wederom een sportieve dag gepland bij Tigertail Lake Recreational Center in Dania Beach. Het is een mooi centrale locatie. We hebben activiteiten in petto voor het hele gezin en zelfs voor teenagers en volwassenen. Er is een uitdagende klimwand, een challenge course, standup paddleboarding, windsurfing, kayaks en er kan gezwommen worden. Wij zorgen voor de picknick en maken er weer een gezellige en goedverzorgde familiedag van. Ik ben benieuwd wie we allemaal aan de klimwand zullen zien hangen en wie de uitdaging aanneemt om de challenge course te volbrengen. Het worden vast weer prachtige foto’s. Dus breng familie en vrienden mee en meld je snel aan. 
 
Ik wens iedereen nog een heerlijke vakantie toe. Geniet van de quality time met je familie en vrienden hier in Florida, in Nederland of in een ander mooi land en kom veilig weer terug.
 
Graag tot 18 september. Ik kijk er naar uit om jullie dan weer te zien.
 
Hartelijke groet,
 Wilma Ouwehand


Locatie:        Tigertail Lake Recreational Center, 
                      580 Gulf Stream Way, Dania Beach, FL 33004
Tijd:              13.30u - 17.30u, inclusief BBQ
Activiteiten: Klimmen, kanoën, kajakken, windsurfen en stand up paddle boarden
Kosten:        Leden: volwassenen $15 en kinderen $5
                     Niet-leden: volwassenen $25 en kinderen $10
Aanmelden: Online tickets meld je voor 9 september aan!

Wat een plezier, de zomer is eindelijk hier! Op 18 september is het weer zover: de jaarlijkse Familiedag: Dit jaar wordt het familiefeest gebracht ter land, ter meer, en in de lucht! Naast dat we een gezellige BBQ organiseren, kunnen de avontuurlijken zo’n 15 meter in de lucht klimmen. Ook is er mogelijkheid tot kanoën, kajakken, windsurfen of de nieuwste rage: Stand Up Paddle boarden (SUP). Dit alles op het Tigertail Lake. Je mag natuurlijk gewoon alles doen, of helemaal niets, want gezellig wordt het altijd; daar zijn we Nederlanders voor! :-)
 
We willen iedereen er alvast op attenderen dat het aanmelden voor dit event deze keer extra belangrijk is, aangezien we voor al deze activiteiten staf moeten inhuren. Meld je voor 9 september a.s. HIER aan en vermeld hierbij de gewenste activiteit.

Een uitgebreide uitnodiging met alle informatie volgt z.s.m!
NLBorrels Miami - Iedere 3e vrijdag van de maand!
Iedere maand organiseren Karen en Mary namens NLBorrels Miami een borrel voor ‘young professionals’ (de twintigers, dertigers en veertigers onder ons) in The Grove Spot. Deze borrel is vrij toegankelijk en de kosten zijn voor eigen rekening. Meld je aan voor de besloten groep op Facebook en blijf op de hoogte! De eerstvolgende borrel is op vrijdag 19 augustus a.s.
Wat te doen in Florida deze zomer?
Blijf je deze zomer lekker thuis in de hitte van de Sunshine state en op zoek naar evenementen in de buurt? Hierbij 2 links naar evenementen in Miami en Broward/Palm Beach.

Hup Holland Hup!
Nederland gaat met maar liefst 241 sporters op jacht naar medailles deze Olympische Zomer Spelen. Van 5 tot en met 21 augustus 2016 worden in het Braziliaanse Rio de Janeiro de Olympische Spelen gehouden. De Paralympische Spelen vinden plaats van 7 tot en met 18 september 2016. Blijf op de hoogte van het programma en de deelnemers via de NOC*NCF website. De N.A.S.F. zal op Facebook ook bijhouden wanneer de Nederlandse sporters in actie komen!

Oproep nieuwe bestuursleden

We zijn nog op zoek naar meer ondersteuning van ons bestuur. Wil jij ons helpen met het secretariaat en/of ondersteunen met het organiseren van events? Stuur dan een e-mail naar president@dutchclubsouthflorida.com.
Welkom nieuwe leden!
De volgende mensen zijn sinds kort lid geworden van de N.A.S.F:

Virgilia & Lynden Aiken        
Guido, Myrna, Julieta & Emilio Kamps    
Hans & Mathilde Schuurmans
Ronald, Lidia, Sophie & Valerie van Bakergem
Frank, Juliana, Laila & Deana van Delft
Tanya, Marcel, Sophie & Beau van Vredendaal - Pijfers

Welkom bij de club!
Verjaardagen leden - augustus


Alle informatie uit deze nieuwsbrief is ook te vinden op onze website: www.dutchclubsouthflorida.com.
Volg ons via Social Media en blijf op de hoogte van onze activiteiten en kom in contact met andere leden!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
E-mail
E-mail
Copyright © 2015 | N.A.S.F. All rights reserved.

Our mailing address is:
info@dutchclubsouthflorida.com

unsubscribe from this list    update subscription preferences